Nóż Potis

Nóż Potis

Nóż Potis to profesjonalne i niezbędne urządzenie gastronomiczne przeznaczone do krojenia kebaba. Nóż jest elektryczny i kroi się nim kebabay spośród mięsa drobiowego lub gyrosa spośród wieprzowiny. Nóż Potis jest potrzebnym nożem w restauracjach, barach lokalach typu fast food lub innych punktach gastronomicznych. Nóż elektryczny Potis zrobiony jest spośród wysokiej jakości materiału, jest wodoodporny, posiada zabezpiecznie, które chroni przed zalaniem. Używając noża można regulować grubość krojonych plastrów mięsa od 0-10mm.Nożami Potis można kroić zawsze plastry mięsa tejże samej grubości ustawiając noże w odpowiedniej pozycji. Zaletą noży jest ich cichy start i cicha praca, co jest komfortowe dla pracowników obsługi .Noże do kebaba posiadają określone normy, które są umieszczone w deklaracji zgodności Unii. Wszystkie te wymagania nóż Potis spełnia. Urządzenie jest funkcjonalne i lekkie co jest dużym i ułatwieniem dla pracownika obsługującego nóż. W zestawie urządzenia są dwa noże lub dodawana jest ostrzałka.
Cechy noża Potis;
-wydajność 60 kg mięsa/24 godziny
-cicha praca
-wodoodporność potwierdzona patentem
-miękki start
-grubość krojenia od 0-10mm
Włącznik noża jest magnetyczny, jego działanie jest niezawodne, zaś siła ostrza jest odpowiednia do pokrojenia plastrów mięsa.

Nóż Potis

Ocena: 5/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Podlinkuj wpis:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *



Przewiń do góry